Tuinman

Als u Goedbeheer uw tuin laat onderhouden, heeft u meer tijd om ervan te genieten.
Ik zet mij medio 2019 in als tuinman en werk met veel plezier in uw tuin om er voor te zorgen dat u daarvan (weer) geniet en dat u tevreden bent met het resultaat van mijn werk.

Over mijzelf

Sinds 2015 heb ik een eigen bedrijf: Goedbeheer, Samen onderdak. Speciaal gericht op het geven van adviezen voor het beheer van multifunctionele accommodaties. De jaren daarvoor heb ik een groot deel van mijn leven als adviseur gewerkt en heb veel huisvestingsadviezen gegeven aan diverse opdrachtgevers.

Ik ga ook wat anders doen

In 2019 heb ik besloten ook wat anders te gaan doen. Een groot deel van mijn leven heb ik vanuit mijn ‘hoofd’ gewerkt, maar nu wil ik werken met en vanuit mijn ‘hart’. Dat voelt goed en ik heb gekozen om te gaan werken in een tuin. Lekker fysiek bezig zijn. Mijn opa had een grote bloemen- en groentetuin met fruitbomen. Ook mijn vader had een bloementuin en een grote moestuin. Zodoende heb ik van hen veel meegekregen en ervaring opgedaan. Zelf heb ik natuurlijk ook een leuke tuin, waar ik elke dag weer van geniet. Nu is het mijn tijd als tuinman om ook te genieten van uw tuin. En dat kan van alles zijn: het op orde maken en of het onderhouden daarvan.

Dit bedrijf gaat Goedbeheer, Samen tuinplezier, heten.

Ik doe graag het onderhoud van uw tuin

Graag wil ik uw tuin onderhouden. Het maakt niet uit wat voor tuin: een kleine tuin, een voortuin, een middelgrote tuin, een exclusieve tuin, een patiotuin, een landelijke tuin of een daktuin.
Dit onderhoud kan bestaan uit het onderhouden van uw complete tuin of een deel hiervan. Daarnaast kunt u kiezen voor eenmalig – of periodiek onderhoud.

Overwoekerde tuin?

– Ziet u bijvoorbeeld door het onkruid de planten niet meer? Door mij eenmalig in te schakelen komt uw oorspronkelijke tuin weer ‘tevoorschijn’. Of

Kunt u de tuin niet meer zelf onderhouden?

– bent u niet (meer) in staat uw tuin te onderhouden? Dan is periodiek onderhoud een optie.

Hoe ga ik te werk?

Als u contact met mij opneemt, kom ik graag bij u langs om uw tuin te bekijken en te vernemen wat uw wensen zijn. Daarna maak ik een offerte en als we het daarover samen eens zijn, kan het werk beginnen.

Er moet een klik zijn

Ik hecht er waarde aan dat er een klik ontstaat tussen u, de tuin en mijzelf. En dat kunnen we pas ervaren als ik bezig ben en u mij aan het werk ziet. Daarom zal ik altijd in de offerte een opzegtermijn opnemen waarin we afspreken, dat als het bij een van de partijen niet goed voelt, we het contract onmiddellijk kunnen opzeggen. (Dit geldt niet voor eenmalige werkzaamheden).

Welke werkzaamheden verricht ik zelf

– leegruimen van de tuin
– netjes maken van de tuin
– verrichten van snoeiwerk van struiken en hagen
– verrichten van schoffelwerk
– opruimen van planten- en tuinresten
– schoonspuiten van bestratingen
– eventueel grasmaaien (in overleg)
– eventueel bemesten (in overleg)

Werkzaamheden die ik uitbesteed

– snoeiwerk van grote bomen
– verzorging en verwijderen van grote bomen
– uitgraven van grote boomstronken
– snoeiwerk aan hoge hagen
– herbestraten

Wat ik niet doe

– gebruik van bestrijdingsmiddelen
– onderhoud vijver of zwembad

Wie levert materiaal en gereedschap

In principe zorgt u zelf voor de aanwezigheid van het juiste materiaal en gereedschap, maar in onderling overleg kan ik ook zelf tuingereedschap meenemen.

Hoe u contact kan opnemen

U kunt telefonisch contact met mij opnemen voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak: 06 50 63 67 69